FIT JE IN

Je bil naslov letošnjega občinskega bazarja v Občini Štore. Po enoletnem premoru zaradi COVID-19 epidemije, je Občina Štore v športnem parku Lipa 29. septembra ponovno organizirala Občinski bazar pod delovnim naslovom »FIT JE IN«, kjer so svoje dejavnosti lahko predstavila številna društva, ki delujejo na območju Občine Štore. Društvo paraplegikov jugozahodne Štajerske se je tokrat predstavilo še tretjič.

Tokrat sta nam pripadli kar dve stojnici. Na prvi je svoje izdelke in izdelke naših članic predstavljala Angela Gajšek, na drugi pa je Franc Avberšek slikal z usti, kar je še posebej pritegnilo številne mlajše obiskovalce. Poleg tega smo na ogled postavili tudi naše publikacije, ki predstavljajo delo društva in njegove dejavnosti ter seveda športne vozičke za košarko na vozičkih in atletiko, ki so jih obiskovalci lahko tudi preizkusili. Sploh dopoldne je bilo  obiskovalcev rese veliko.

Kot vsako leto so organizatorji poskrbeli tudi za kulinarično spremljavo, tako da udeleženci niso bili lačni in žejni. Bograč, domače mesne dobrote, odlične sladice in domači sokovi so bili res okusni. Kljub temu, da je bilo razstavljavcev morda nekoliko manj, je prireditev tudi letos lepo uspela in če bomo naslednje leto ponovno vabljeni, se bomo vabilu z veseljem odzvali.