Dec
PREDSTAVITEV ŠPORTNE DISCIPLINE BOCCIA
Dec 11 @ 15:30

Spoštovani člani lokalnih društev,

Skladno z sklepom na delovnem sestanku športnih referentov z dne 27. septembra 2019, vam tako posredujemo informacijo o prezentaciji nove športne discipline – BOCCIA. Odločitev o predstavitvi omenjene discipline je bila zaradi velikega števila težje poškodovanih članov (tetraplegiki), da lahko tako tudi njih vključimo v šport invalidov, tokrat v že omenjeno BOCCIO.

Zato smo pripravili celostno tri urno predstavitev in sicer 11. decembra 2019 v CIRIUS, Novi trg 43a, Kamnik.

Predstavitev bo potekala po naslednjem urniku.

• ob 15.30 uri zbor udeležencev v avli zavoda pri vhodu
  • ob 16.00 uri splošna predstavitev discipline (Maja Bobnar – trenerka reprezentance, Matjaž Bartol – reprezentant)
  • ob 17.00 uri redni trening z ekipi CIRIUSA ter reprezentanco Slovenije
  • ob 18.00 uri čas za konkretna vprašanja udeležencev
  • ob 18.30 uri manjši prigrizek ter odhod udeležencev proti domu

Prosimo društva, da za vaše člane zagotovite prevoz ter spremstvo za udeležence, da bo predstavitev potekala nemoteno.

PRIJAVNICA BOCCIA

VEČ O IGRI BOCCIA

Dec
sob
PREDNOVOLETNO SREČANJE
Dec 14 @ 12:00

Pred nami je mesec praznovanj in čas, ko se poslavljamo od starega leta. Zato vas vabimo na »Prednovoletno srečanje«, ki bo v soboto 14. decembra s pričetkom ob 12:00 uri v Gostišču Rimljan v Šempetru v Savinjski dolini.