Interesne dejavnosti

NOVOLETNO SREČANJE ČLANOV

Leto je naokoli in člani društva s svojci smo se v soboto, 15. 12. 2018 kot že vrsto let tradicionalno družili v Gostišču Rimljan v Šempetru v Savinjski dolini. Vse navzoče je najprej nagovoril predsednik društva Janez Hudej in vsem zaželel lepe božične praznike in vse dobro v letu, ki prihaja.

V nadaljevanju sta se predstavila Slobodan Banjac in Robert Žerovnik iz podjetja RTS MEDICAL d.o.o. iz Ljubljane in predstavila električni priklop za invalidske vozičke Speedex, ki je izdelan v Sloveniji. Podjetje je tudi pogodbeni dobavitelj ZZZS in na naročilnico nudijo vse vrste medicinskih pripomočkov za inkontinenco: plenice, katetre, urinal kondome, urinske vrečke, negovalno kozmetiko itd.

Gospod Vinko Starič  iz podjetja Tik Kobarid pa je predstavil urinske katetre lastne blagovne znamke. Prijazno in ustrežljivo osebje nas je v nadaljevanju postreglo z odličnim kosilom kateremu je sledila seveda še sladica.

Po kosilu smo poklepetali, se družili in se zavrteli ob  prijetni glasbi Dua Žur. Srečanja se je udeležilo lepo število članov in spremljevalcev saj na je skupaj zbralo okroglih sto.

Vesna Novak

Komentarji so onemogočeni.