Interesne dejavnosti

NA GOLAŽIJADI SKUHAL ZMAGOVALNI GOLAŽ

Društvo paraplegikov jugozahodne Štajerske se je v soboto 1. oktobra udeležilo tradicionalne golažijade  v Paracentru Osek v organizaciji društva paraplegikov Podravja. Na letošnjem kuhanju je sodelovalo sedem ekip, ki so se pomerile v pripravi najboljšega golaža. Osnovne sestavine pripravi seveda organizator, začimbe in trike in skrivnosti, ki naredijo najboljši golaž pa seveda tekmovalci oziroma kuharji sami. Naše društvo je tokrat predstavljal osamljeni borec Zoran Štruclin. Kljub temu da je bil sam za vse sam, mu je šlo zelo dobro, kaj dobro, odlično, saj kot se iz naslova vidi, je zopet zmagal z najboljšim golažem.

Zoran je seveda mojster golaža in še česa drugega dobrega za v usta in ni zmagal prvič. Društvo je odlično predstavljal in še ga bomo poslali na podobne prireditve. Po končanem ocenjevanju je v lepem sončnem vremenu sledilo prijetno druženje, katerega se je udeležil tudi župan Občine Sveta Trojica g. David Klobasa. In ker je tudi prijetnega enkrat konec, so si si udeleženci zaželeli srečno do naslednjega snidenja.

Hebar Boris