Interesne dejavnosti

PREDNOVOLETNO SREČANJE DPJZŠ

V soboto 3. decembra smo se po dveletnem premoru zaradi epidemioloških razmer znova zbrali na prednovoletnem srečanju, ki je potekalo, kot smo bili vajeni že iz prejšnjih let, v prijetnem ambientu gostišča Rimljan v Šempetru v Savinjski dolini.

Zbralo se nas je preko osemdeset članov, njihovih svojcev in osebnih asistentov česar smo bili zelo veseli. Vsi smo že nestrpno čakali, da se ponovno srečamo in si povemo vse kar smo zamudili v času epidemije, ko je bilo druženje omejeno ali celo prepovedano.

Predsednik društva Matej Lednik, nas je v uvodu lepo pozdravil in nam zaželel prijetno druženje. Za dobro vzdušje je poskrbel Duo Žur, ki ga vodi naš član Vodeb Srečko. Vmes pa sta svoj glasbeni vložek dodala še pevka Alja Kroflič katero je na kitari spremljal Danej Pukl.

Na srečanju se je predstavilo tudi podjetje FLIS SPECIAL d.o.o. iz Celja, ki je predstavilo obutev Billy Footwear za otroke in odrasle, ki temelji na tem, da se s pomočjo zadrge odpre celoten sprednji in zgornji del čevlja, kar nam zelo poenostavi obuvanje in sezuvanje. Bili smo zelo navdušeni nad izdelki o katerih si lahko več preberete na njihovi spletni strani www.posebnijunaki.si ali pa se oglasite v njihovi poslovalnici na Tržaški 23 v Celju. Prepričani smo, da boste našli primerno obutev zase za vse letne čase. Svoje asortiman izdelkov je predstavilo tudi podjetje Tik Kobarid. Njihov najbolj poznan izdelek je urinski kateter s hidrofilnim premazom.

Novo kolekcijo teh katetrov je predstavil Mičo Ostojić, ki je poudaril njihovo enostavno in udobno uporabo. Naš član Vinko Hren, ki se ukvarja z čebelarstvom pa je prestavil svoje čebelje pridelke in proizvode, ki smo jih udeleženci srečanja lahko tudi poskušali. Novost letošnjega srečanja je bila, da je lahko vsak udeleženec že ob prijavi na srečanje izbral enega od treh menijev (mesni, ribji in vegi).

Vse pohvale gredo osebju gostišča za izvrstno pripravljeno hrano in odlično postrežbo. Z druženjem  smo zaključili v večernih urah in si zaželeli lepe praznike z željo, da se naslednje leto zopet snidemo.

Boris Hebar