Šport

PODELITEV PRIZNANJ NAJBOLJŠIM ŠPORTNIKOM CELJA ZA LETO 2018

Kot je to sedaj že običajno, so  tudi letos na zadnji ponedeljek v mesecu januarju v Narodnem domu v Celje podelili priznanja najboljšim športnikom Celja za leto 2018. Kot sta v uvodu poudarila oba slavnostna govorca predsednik Športne zveze Celje g. Branko Črepinšek in Podžupanja  Mestne občine Celje ga. Breda Arnšek, se število podeljenih priznanj iz leta v leto povečuje, kar je dokaz, da so  celjski športniki zelo uspešni tako v državnem kot mednarodnem merilu in da je Celje najbolj Športno mesto v državi. Iz ozadja pa je imel vse niti prireditve pod nazorom sekretar Športne zveze Celje g. Hasan Ibrič.

Najboljša ekipa v moški konkurenci je tudi  letos postala ekipa Rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško, medtem ko so v ženski konkurenci  največ glasov prejele igralke Ženskega košarkarskega kluba Cinkarna Celje.

Najboljše športnice so  postale: 3.mesto: Anamari Velenšek (Judo klub Z’dežele Sankaku), 2.mesto: Martina Ratej (Atletsko društvo Kladivar Celje), 1.mesto: Tina Trstenjak (Judo klub Z’dežele Sankaku)

Najboljši športniki pa: 3.mesto: Benjamin Lah (Policijski klub borilnih veščin Celje), 2.mesto: Tim Mastnak (Sport klub M Celje), 1.mesto: Luka Janežič (Atletsko društvo Kladivar Celje)

Med prejemniki priznanj smo bili tudi  letos športniki našega društva. Posebno priznanje sta prejela Gorazd Tiršek za naslov evropskega prvaka v streljanju z zračno puško in Rudi Centrih za drugo mesto v športnem ribolovu na svetovnem prvenstvu. Posebni priznanji sta prejela tudi njuna trenerja Polona Sladič in Peter Dimitrovski. Spominske medalje so prejeli tudi člani atletske ekipe našega društva za ekipni naslov v atletiki za sezono 2018 (Henrik Plank, Janez Hudej, Jože Flere, Rodosav Matič, Štefan Vurušič, Igor Jeranko, Nejc Stakne, Luka Plavčak, Aleš Povše) in člani kegljaške ekipe prav tako za ekipni naslov v keglajnju (Henrik Plank, Zoran Štruclin, Marjan Romih, Roman Hrženjak, Atnton Urbanc in Aleš Povše).

ČESTITAMO vsem prejemnikom priznanj.

Aleš Povše

Komentarji so onemogočeni.