Šport

CELJANI SPET ODLIČNO STRELJALI

Drugi krog strelske lige je v organizaciji Zveze paraplegikov Slovenije 19. januarja 2019 pripravilo Društvo paraplegikov Istre in Krasa. Na strelišču v Ankaranu se je v ekipni in posamični konkurenci pomerilo 24 strelcev iz sedmih pokrajinskih društev Zveze. V skupinah SH1 in SH2 so tekmovali s serijsko puško in zračno pištolo, za pravilen potek tekmovanja in izračun rezultatov pa je skrbel državni sodnik Stane Frolich.

V ekipni konkurenci je prvo mesto osvojila ekipa DP Murska Sobota (1.060), na drugo mesto se je zavihtela domača ekipa DP Koper (985), tretja je bila ekipa DP Celje (982), četrta pa ekipa DP Maribor (886). V skupini SH1 v posamični konkurenci, kjer strelci streljajo brez naslona, je bil najboljši domačin Srečko Petkovšek – DP-KP (339), drugo mesto je osvojil Vinko Hren DP-CE (336), tretje pa Jordan Ušaj DP-NG (334). Nastopila je tudi strelka Vesna Novak – DP CE, ki je v skupini SH2 s 319 krogi osvojila osmo mesto.

V letošnji sezoni je celjsko ekipo okrepila Vesna Novak, kot kažejo rezultati to dobro vpliva na ostale člane, saj odlično streljajo.

Vir: ZPS

Komentarji so onemogočeni.