Šport

EURO U21 POSTANI DEL ORGANIZACIJSKE EKIPE

Bliža se največji nogometni dogodek – Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, ki bo v letošnjem marcu in juniju potekal v Sloveniji in na Madžarskem. Prvič doslej bo na evropskem prvenstvu sodelovalo 16 ekip iz vse Evrope. Slovenija bo gostila skupino B in D, tekme pa bodo potekale v Mariboru, Celju, Ljubljani in Kopru.

Ponosni smo, da je Celje eno izmed mest gostiteljev Evropskega prvenstva v nogometu U21. V Celju bodo odigrane tri tekme: 24., 27. in 30. marca 2021. Naše mesto Celje je del največjega nogometnega prvenstva vseh časov v Sloveniji. 

Na UEFA evropskem prvenstvu do 21 let bo sodelovalo okrog 600 prostovoljcev in med njimi pod sloganom – »Če ne moremo igrati z nogami, pomagamo z rokami in možgani,« tudi paraplegiki. Zato smo tudi mi lahko kdaj prostovoljci, ki nekomu kaj pomagamo. In to je tudi odlična priložnost za širjenje našega kroga poznanstev, pridobitev zanimivih izkušenj, hkrati pa izvrstna priložnost prezentacije nas in naše organizacije. Izkoristite jo in se prijavite! Rok za prijavo je 31. januar 2021. V polje čisto na koncu napišite, da ste gibalno ovirani in na invalidskem vozičku.

Prijavnica: