CELJANI NA DOMAČEM STADIONU NEPRAMAGLJIVI

Po drugem kolu je vodilna ekipa DP JZŠ še nekoliko povišala prednost, a so tokrat tekmovalci iz Koroške zaostali le za 273,06 točke. Drugo kolo je organiziralo Društvo paraplegikov jugozahodne Štajerske na stadionu Kladivar Celje. Razmere za tekmovanje, ki se je pričelo popoldan ob 16:00 uri in končalo ob 18:40 uri, so bile zelo dobre.

Tekmovanja, ki so ga izvedli sodniki Sodniškega zbora Atletskega kluba Kladivar Celje, se je udeležilo 27 tekmovalcev iz štirih pokrajinskih društev. Celjani so zmagali tudi na domačem stadionu v Celju, čeprav so tekmovali brez svojih štirih tekmovalcev, ki so v samem vrhu slovenske para-atletike,  drugi so bili Korošci in tretji Ljubljančani.

Najboljši rezultat na tokratnem tekmovanju je uspel Borisu Žibertu, ki je za rezultat 19.06 sek. prejel 715,11  točk. Zelo dobro pa je nastopila tudi tekmovalka iz domače ekipe Žnidarec Metoda, ki je po točkah bila posamično najboljša v vseh treh metalnih disciplinah. Udeležba tekmovalcev po ekipah: CE-12, SG-5, LJ-5, MS-5

Janez Hudej