Šport

PRIJETNO DRUŽENJE OB PREVZEMU OPREME

V ponedeljek, 27. novembra, smo na sedežu društva priredili manjše srečanje, na pobudo športnega referenta in podpredsednika društva Nenada Stojakovića. Nenad je v letu 2023, kljub zdravstvenim težavam, ki so mu prišle na pot in ga nekoliko umaknile od središča društvenega dogajanja, veliko truda vložil v organizacijo in izpeljavo nakupa nove športne opreme, ki bo na tekmovanjih in treningih krasila naše para-športnike.

Naši športniki so si več kot zaslužili novo opremo, saj vsako leto na svojem področju nizajo vrhunske rezultate in prav je, da ob tem tudi izgledajo dobro in enotno. Komplet trenirk, vsebuje spodnji in zgornji del, majico ter nahrbtnik, kar pa je dodatno popestreno z našitki logotipa našega društva.

Zahvala gre tudi sponzorju, ki nam je nakup sploh omogočil. Gre za Nogometni klubu Celje, ki domuje v isti ulici kot naše društvo. Posebna zahvala gre predsedniku kluba Valeriyu Kolotilu, ki nam je prisluhnil in finančno pomagal.

Športniki so se v res lepem številu zbrali na društvu, prevzeli opremo, pokramljali ter pozdravili Nenada, ki so ga v zadnjem času videvali nekoliko manj, temu pa lahko pripišemo tudi ”krivdo” da se je srečanje razvilo v manjšo zabavo s pogostitvijo, kar pa je pri nas seveda vedno dobrodošlo. Ob večernih urah se je druženje zaključilo, športniki pa so se Nenadu še enkrat zahvalili za trud, ki ga je vložil v nakup nove opreme.

Aleš Povše