Interesne dejavnosti

PREDNOVOLETNO SREČANJE ČLANOV

Kot je že tradicija je prav, da se ob koncu leta še enkrat srečamo, pogovorimo, ter se tudi malo poveselimo in pozabimo vsakodnevne tegobe. Društvo paraplegikov jugozahodne Štajerske je tokratno prednovoletno srečanje članov organiziralo 22. decembra v Laškem in sicer v hotelu Thermana Park Laško.

Udeležilo se ga je skoraj osemdeset članov društva in njihovih svojcev, ki so prišli na srečanje dobre volje in pripravljeni na veselo druženje. Sledil je uvodni pozdrav predsednika Mateja Lednika, ki je pozdravil člane in povzel dogajanje na društvu v zadnjem letu dni ter zaželel dobro zabavo in lepe praznike vsem navzočim.

Tudi tokrat smo imeli predstavitev tehničnih pripomočkov, ki jih je predstavilo podjetje AZ Reha tudi skozi dihalne vaje in zanimivo družabno igro na kateri so si udeleženci priigrali tudi zanimive praktične nagrade.

 Sledila je privlačna plesna točka članic Plesnega kluba Zebra, ko so nam štiri punce na vozičku s svojim nastopom dokazale, da se da očem privlačno in zanimivo točko odplesati tudi na invalidskem vozičku in nam še kako popestrili naše srečanje.

Nato pa je zabavo v svoje roke prevzel »Duo Vedrina«, ki nam je odlično igral vse do poznega večera. Ob njunem igranju in petju so se zavrteli tudi številni udeleženci tokratne zabave. Seveda je bilo odlično poskrbljeno tudi za naše brbončice, saj smo lahko izbirali med tremi meniji (mesnim, ribjim in vegetarijanskim) in velikim izborom različnih pijač, za kar je poskrbelo prijazno osebje Thermane Laško.

Seveda pa je bilo tudi tokrat v ospredju druženje, ki ga je v tem hitrem in modernem svetu čisto premalo. Najlepše je seveda, ko nekoga po dogem času zopet vidiš v živo in se z njim pogovoriš. Pa naj bo za tokrat dovolj in naj govorijo slike namesto besed.

Aleš Povše