Interesne dejavnosti

PRIPRAVILI SLASTNE PUSTNE KROFE

Letos smo se ponovno lotili tradicionalne peke pustnih krofov, ki je na našem društvu postala priljubljena tradicija. Povabili smo gospo Rolando, ki je svoje znanje in vse trike peke krofov delila z nami. Ker je bilo v prostoru prijetno toplo, so krofi zelo lepo kipeli in komaj smo čakali, da jih lahko poskusimo.

Naše druženje je popestril Janez, ki je pripravil in prinesel odlične kuhane klobase, pečena rebrca in pusto meso, ki je značilno za pustni čas. Ob odlični pojedini smo lažje počakali na prve pečene krofe, ki so jih naša dekleta napolnila z marelično marmelado.

Našemu druženju so se pridružili tudi šahisti, ki so se med partijami šaha z veseljem posladkali s slastnimi pustnimi krofi. Predpustni ponedeljek je bil tako zapolnjen s smehom, dobro hrano in prijetnim druženjem. Zahvaljujemo se vsem našim članom, ki so se udeležili dogodka, ter gospe Rolandi in Janezu, ki sta prispevala k nepozabnemu dnevu.

Minca Marovt