DVE ZMAGI V ZADNJEM KROGU

Zadnji krog v košarkarski ligi na vozičkih ZPS Bauerfind, je v športni dvorani 1. Osnovne Šole v Celju organiziralo Društvo paraplegikov jugozahodne Štajerske v nedeljo 24. marca. Turnirja so se udeležile štiri ekipe, ki so odigrale tri tekme. V prvem srečanju dneva je domača ekipa DP Celje Thermana premagala ekipo DP Maribor z rezultatom 61:30.

Dobro igro so nato prenesli tudi v drugo srečanje dneva in premagali še združeno ekipo DP Kranj Novo mesto z  rezultatom 60:45.

V zadnjem dvoboju sta se pomerila večna rivala DP Ljubljana Mercator in DP Maribor. Boljši so bili Ljubljančani z rezultatom 47:32.

Končni vrstni red po štirih turnirji je sledeči:

1. DP Kranj Novo mesto
  2. DP Ljubljana Mercator
  3. DP Celje Thermana
  4. DP Maribor

Sezona se bo zaključila s turnirjem za naslov državnega prvaka, ki bo v organizaciji našega društva potekal 14. aprila v prenovljeni športni dvorani Tri lilije v Laškem.

Za konec bi se zahvalil mladim pomožnim sodnikom, ki jih je poslal KK Celje in 1. Osnovni šoli Celje za brezplačen najem dvorane in pomoč pri organizaciji dogodka.

Dodaj odgovor