Interesne dejavnosti

TRADICIONALNI PIKNIK ČLANOV DRUŠTVA V GOSTIŠČU LISJAK TABOR

Dne 25. junija 2024 smo se člani našega društva zbrali na že tradicionalnem vsakoletnem pikniku, tokrat v prijetnem ambientu Gostišča Lisjak Tabor. Udeležba je bila precej dobra, kar nas je zelo razveselilo, saj je to dogodek, ki povezuje in združuje naše člane društva, zato ga  vsi nestrpno pričakujemo. Dan smo začeli z druženjem in prijetnim klepetom. Člani smo izmenjevali zgodbe, se smejali in obujali spomine na pretekla druženja. Gostišče Lisjak Tabor nas je kot vedno postreglo z okusno hrano in pijačo. Uživali smo v različnih dobrotah z žara, solatah in domačih sladicah, za katere lahko le rečemo, da so bile izvrstne. Za dodatno popestritev dneva smo se lotili različnih iger.

Balinčkanje je bilo ena izmed glavnih aktivnosti, ki je privabila tako mlade kot starejše člane. Za še večjo zabavo je naš član Janez Hudej organiziral turnir v trojlingu. Tekmovanje je bilo napeto in polno smeha, saj so se vsi trudili pokazati svoje najboljše spretnosti. Čeprav nam je vreme nekoliko ponagajalo z nekaj dežnimi kapljami, smo imeli večinoma lepo in sončno vreme, kar je še dodatno prispevalo k prijetnemu vzdušju. Dež nas ni prestrašil in smo se še naprej zabavali ter uživali v prijetnem dnevu. Piknik se je zaključil v poznih popoldanskih urah.

Polni lepih vtisov in nasmejani smo se poslovili, z obljubo, da se prihodnje leto ponovno srečamo na tem tradicionalnem dogodku, ki povezuje in krepi naše prijateljske vezi. Naše druženje je ponovno dokazalo, kako pomembno je ohranjati skupnost in si vzeti čas za druženje ter sprostitev. Veselimo se že naslednjega piknika in novih lepih trenutkov, ki jih bomo preživeli skupaj.

Ina Mastnak

Dodaj odgovor